Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє зробити чудо, але треба припинити "дрязги"

Вівторок, 16 вересня 2008, 15:35

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що не зацікавлена в розвалі уряду і сподівається на швидке вирішення парламентської кризи.

Про це вона заявила, презентуючи у вівторок проект бюджету на 2009 рік.

"Закінчуючи доповідь, я хочу сказати - я свято вірю у силу України. Якщо іти таким шляхом, ми досить швидко вийдемо на прекрасні рівні розвитку країни. Ми з вами за 8 місяців отримали іноземних інвестицій в 4 рази більше, ніж у минулому році", - заявила Тимошенко.

"Якщо би трошки спокою політичного нашій країні, ну я не знаю, що можна робити. Можна певне чудо робити українське", - запевнила прем’єр.

"Але для цього потрібен спокій, стабільність і спільна робота влади. І коли говорять, що ми учасники якихось політичних конфліктів, ви подумайте: навіщо уряду конфлікти? Нам конфлікти не треба, бо ми є заручниками будь-яких конфліктів. Бо розвал уряду й коаліції – це практично ідентичні речі. І жоден уряд не може працювати на розвал уряду. Це просто нелогічно", - сказала вона.

"Тому я вірю, що ми вийдемо зі складних політичних обставин і що ми можемо знайти порозуміння в парламенті України, і створити ту модель, яка дасть країні відчуття, що дрязги припинилися й почалося нормальне, стабільне, наше рідне українське життя", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...