Регіонали допускають, що Тимошенко залишиться в кріслі

Середа, 17 вересня 2008, 09:53

Перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов припускає створення коаліції його політичної сили і фракції Блоку Юлії Тимошенко при збереженні прем'єр-міністром Юлією Тимошенко своєї посади.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" увечері 16 вересня, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

"Я думаю за певних обставин, якщо при цьому будуть враховані програмні документи нашої партії, це теж може бути", - сказав він, відповідаючи на запитання чи можлива коаліція ПР і БЮТ, якщо Тимошенко залишиться прем'єр-міністром.

У той же час парламентарпідкреслив, що його фракція є найбільшою в парламенті, а виходить, має повне право на ключові посади в державі.

При цьому Єфремов зазначив, що посади не є першочерговими для ПР, головне для партії – виконання її програми майбутньою коаліцією.

Як відомо, раніше у вівторок депутат-"регіонал" Сергій Льовочкін заявив, що в Партії регіонів вважають, що у випадку створення коаліції з БЮТ, було б доцільно призначити прем'єра від Партії регіонів як від більшої фракції.

Українські новини,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування