Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький знає, якою буде коаліція, але на вибори вже зібрався

Середа, 17 вересня 2008, 14:30

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що вже скоро буде підписано нову коаліційну угоду між БЮТ, Партією регіонів і Блоком Литвина.

Про це він заявив на брифінгу у середу, повідомляє УНІАН.

На запитання, що, на думку мера, може означати заява Арсенія Яценюка про відставку з посади голови Верховної Ради, Черновецький відповів, що вважає цей вчинок мужнім.

"Він повністю виконав коаліційну угоду, підписану БЮТ і НУ-НС", - підкреслив мер Києва, додавши: "Тепер ми чекаємо в суспільстві такого ж вчинку від прем`єр-міністра, який теж повинен піти у відставку".

Крім того, Черновецький висловив думку, що такий крок Яценюка може свідчити про існування домовленостей про створення нової коаліції.

"Я вважаю, що цей крок може свідчити про наступне: підписання коаліційної угоди з новими фігурантами близьке, й на посаду спікера претендує Володимир Литвин. У мене такі просто відчуття. А коаліційна угода буде підписана між БЮТ, Партією регіонів і фракцією Блоку Литвина", - сказав Черновецький.

Черновецький також зазначив, що Блок Леоніда Черновецького буде брати участь у дострокових виборах до парламенту, якщо такі відбудуться.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...