Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко натякає, що Ющенко баран, за яким залишаються лише черепки?

Середа, 17 вересня 2008, 14:59

Прем’єр-міністр не збирається іти у відставку після аналогічного кроку голови верховної ради Арсенія Яценюка.

Такий висновок можна зробити з її відповіді на прес-конференції у середу.

"Коаліція не розпалася, а з неї в односторонньому порядку вийшов президент з частиною команди, яка зрадила демократичну коаліцію", - сказала Тимошенко. При цьому вона попросила "надрукувати для історії" імена тих депутатів, які підписали рішення про вихід з коаліції.

"Уряд і я, як прем’єр-міністр, ми не відносимося до стаї баранів, де прийнято, що якщо один баран скакнув у прірву, то всі інші теж скачуть. Ми не будемо скакати у прірву, а ми будемо тримати стабільність на дуже високому рівні", - заявила прем’єр.

Вона також пообіцяла стати "оплотом миру, стабільності і конструктивної роботи".

"Що стосується все ж таки одностороннього виходу президента з демократичної коаліції, мені дуже шкода, що з 2004 року, практично з помаранчевої революції, президенту вдалося зруйнувати віру людей в ідеали Майдану, віру в самого президента (бо залишилося лише 5%, які вірять йому як президенту), вдруге зруйнувати демкоаліцію і зруйнувати свою власну демократичну команду", - наголосила Тимошенко.

"На жаль, ця людина, президент, залишає від себе в історії тільки черепки – від помаранчевих обіцянок, демократичних коаліцій, своїх власних команд, своїх найближчих друзів та й свого рейтингу", - відзначила прем’єр.

"Думаю, нащадкам буде що викопати – черепків він залишив достатньо", - додала Тимошенко і пообіцяла продовжити свою стратегію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування