Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в "глибокому шоці" від Ющенка і вже готова йти на вибори

Середа, 17 вересня 2008, 15:11

Прем’єр Юлія Тимошенко називає дострокові парламентські вибори найлегшим для своєї команди шляхом виходу з політичної кризи.

"Що стосується дострокових виборів, то для нашої команди – це один з найлегших виходів, тому що по всіх соціологічних опитуваннях сьогодні наша команда посідає перше місце в усіх рейтингах довіри на будь-які наступні вибори", - сказала Тимошенко на прес-конференції у середу.

Водночас вона назвала безвідповідальним кроком "кидати країну у дострокові вибори" в умовах світової фінансової кризи.

"Наша команда не боїться дострокових виборів і завжди готова на них піти... Якщо складеться така політична ситуація, у нас немає жодних застережень. Ми з великим задоволенням завжди ходили на вибори", - зазначила Тимошенко.

На питання, чи проводить її політична сила переговори про створення нової коаліції з якимись фракціями, вона відповіла:

"Після шокового розвалу демократичної коаліції - одностороннього виходу президента і частини його команди - весь політикум перебуває в такому стані, що потрібно хоча б декілька днів, щоб від такого удару оправитись і зрозуміти, які консультації і як треба проводити".

Тимошенко також спростувала заяви президента Віктора Ющенка про існування коаліції між БЮТ і Партією регіонів.

"Всі декларації президента і всіх його підручних, що БЮТ вже з кимось створив коаліцію, що там вже все зафіксовано, що вже є якісь угоди, це все абсолютно не відповідаєють дійсності", - сказала вона.

"Ми, наша політична команда, як і всі політичні команди, як і всі громадяни України, знаходимося в глибокому шоці від такого кроку президента. Потрібно дати трошки політикуму повернутися до роботи після такого шоку і почати консультації одне з одним і прийти до якогось рішення", - додала Тимошенко.

Прем’єр також процитувала слова Володимира Литвина, який, за її словами, сказав, що з "Нашою Україною" вести переговори про створення коаліції є неможливим, "тому що їх ультиматуми і неадекватні вимоги не дають можливості будувати з ними якусь конструктивну роботу".

"Нам потрібно провести всі консультації і зрозуміти, як виходити з цього кризового стану", - сказала Тимошенко.

Як відомо, раніше Тимошенко називала дострокові вибори найгіршим з можливих варіантів виходу з політичної кризи.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування