Луценко розставив "крапки над і" у питанні коаліції

Четвер, 18 вересня 2008, 10:14

Громадський рух "Народна самооборона" не має наміру підтримувати можливу коаліцію фракцій Блоку Юлії Тимошенко й Партії регіонів у Верховній Раді.

Про це заявив лідер "Народної самооборони", міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в ефірі "5 каналу", повідомляють "Українські новини".

"Народна самооборона не буде приєднуватися до такого неприродного союзу з багатьох причин", - сказав Луценко.

Водночас Луценко закликав БЮТ і Блок "Наша Україна - Народна самооборона" сісти за стіл переговорів разом із Блоком Литвина й домовитися про створення нової стабілізаційної коаліції.

Як відомо, депутат від БЮТ Андрій Кожем’якін у середу заявив, що БЮТ розпочав консультації про створення коаліції з Партією регіонів, Блоком Литвина та "деякими членами НУ-НС". "Насамперед йдеться про Народну Самооборону", - сказав він.

Заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний закликав депутатів групи "Народна Самооборона" визначитися щодо участі в можливій коаліції фракцій БЮТ і Партії регіонів.

Заступник голови фракції "НУ-НС" Роман Зварич наголосив, що "Народна Самооборона" має вийти з фракції "НУ-НС" для початку переговорів про нову коаліцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування