У "НУ-НС" розхвилювалися через "шаманство" БЮТ і ПР

Четвер, 18 вересня 2008, 15:21

БЮТ і Партія регіонів "непублічно і абсолютно закрито" домовляються на "політичних торгах" про внесення змін до Конституції, які призведуть до узурпації влади в Україні.

Про це заявляє депутат від "НУ-НС", заступник голови комітету Верховної Ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Юрій Ключковський.

"Мені не подобається політична змова з метою внесення змін до Конституції. Одну таку змову ми вже переживали в 2004 році. Нажаль, тоді це дійсно закінчилося внесенням змін до Конституції, які сьогодні боком виходять українському народові і українській державі", - сказав він в інтерв’ю офіційному сайту блоку "НУ-НС".

Ключковський нагадав, що "коли президент створював Національну конституційну раду – з боку цих обох фракцій, які тоді не хотіли працювати в її складі, було багато галасу".

"Президент наголошував, що процес внесення змін до Конституції потребує публічності, а БЮТ і ПР називали Конституційну раду "кишеньковим органом", - сказав він.

"Сьогодні саме вони (БЮТ і ПР) непублічно і абсолютно закрито домовляються на політичних торгах, заснованих на поділі посад, за якою Конституцією жити українському народові", - наголосив Ключковський.

Депутат "НУ-НС" переконаний, що такий непублічний спосіб внесення змін до Конституції, "таке "шаманство" довкола Конституції приведе до узурпації влади в Україні".

Раніше депутат від Партії регіонів Інна Богословська в ефірі "5 каналу" заявила, що Партія регіонів погодиться на об’єднання з Блоком Юлії Тимошенко заради проведення конституційної реформи, нагадує сайт блоку "НУ-НС"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування