Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко на полігоні "наїхав" на Тимошенко

Четвер, 18 вересня 2008, 15:45

Президент Віктор Ющенко заявляє, що політика уряду створює реальну загрозу зриву виконання державної програми переходу Збройних Сил на контрактну основу.

Про це йдеться у прес-релізі про робочу поїздку президента до Ровенської області, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Зокрема, Ющенко вважає, що "за нинішнього вкрай незадовільного фінансування не можна створити професійну армію ні з 1 січня наступного року, ні через три роки".

Президент підкреслює, що за три наступні місяці варто було б не тільки терміново набрати близько 30 тис. солдатів-контрактників, але і створити їм належні умови для несення служби і життя.

"Однак жодні фінансові документи, ухвалені парламентом або подані урядом до його розгляду, не містять пропозицій з цього приводу", - відзначає Ющенко.

У четвер Ющенко на Ровенському полігоні спостерігає за навчаннями механізованої бригади ВС України.

Як відомо, раніше Тимошенко заявила, що розраховує на ухвалення Верховною Радою закону про перехід на контрактну армію з 1 січня 2009 року, і звернулася до Міністерства фінансів передбачити в проекті державного бюджету в наступному році необхідні для цього витрати.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...