Тимошенко знає, чим отруївся Ющенко, але "мовчить, як риба"

Четвер, 18 вересня 2008, 15:55

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що її повістки на допит у Генеральній прокуратурі виписуються в секретаріаті президента.

Про це вона заявила в четвер перед допитом у Генеральній прокуратурі у справі про отруєння президента Віктора Ющенка, повідомляє Ліга.net.

"Я зараз прийшла на черговий допит до Генеральної прокуратури. Я думаю, що всі повістки на ці допити виписуються в секретаріаті президента", - сказала Тимошенко.

"Чесно кажучи, поки їхала сюди, згадувала "помаранчевий майдан", коли ми всі поруч стояли, і ніколи не думала, що в президента, у мого президента, за якого я агітувала всю країну, єдиним бандитом у в'язниці буде власний прем'єр-міністр", - зазначила вона.

Тимошенко сподівається, що її походи до ГПУ не будуть продовжуватися довго, і всі ці "абсолютно божевільні речі колись закінчаться".

"Я розумію, півкраїни задіяно в питаннях про отруєння. Я хочу сказати, що, на жаль, усе, що я бачу - отруєння безмежною владою з важкою інтоксикацією секретаріату президента, який вже не знає, як дістати своїх політичних конкурентів", - сказала вона.

За словами Тимошенко, вона як законослухняний громадянин у випадку нових викликів до Генпрокуратури буде приходити на ці допити.

Тимошенко також назвала виклики її на допити політичним замовленням.

"Але в той же час я зобов’язана приходити на ці допити, і, нажаль, замість того, щоб працювати над Бюджетом, над невідкладними для країни питаннями, я по 5-6 годин буду просиджувати в ГПУ, тому що так чомусь хочеться секретаріату президента", - обурилась вона.

Тимошенко також повідомила, що підписала документ про нерозголошення таємниці слідства. "Підписувалась і тому мовчу, як риба", - сказала вона, повідомляє прес-служба уряду.

Як відомо, що попередній допит Тимошенко в Генпрокуратурі відбувся 11 вересня і продовжувався більше 5 годин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування