Януковичу влада потрібна не заради крісел

Четвер, 18 вересня 2008, 16:08

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович пропонує виносити на всеукраїнський референдум питання, що не знаходять підтримки в парламенті.

"Питання, з яких .... неможливо знайти рішення, наприклад конституційною більшістю в парламенті, ці питання потрібно виносити на всеукраїнський референдум", - сказав він у четвер у Луганську на зустрічі з партійним активом області, овідомляє  "Інтерфакс-Україна".

Звертаючись до членів Партії регіонів, Янукович відзначив, що він приїхав у Луганськ "відчути настрій людей".

"Сьогодні ми стоїмо перед дилемою – або створення коаліції, або дострокові вибори. І одна з головних задач цієї моєї поїздки – послухати людей. Для мене дуже важливо послухати живі думки, а не тільки познайомитися з результатами соціологічних досліджень", - заявив Янукович.

"Нам влада не потрібна, щоб зайняти крісла. Нам вона потрібна тільки для того, щоб ми могли реалізувати наші принципи. Це – захист російської мови, нейтральний статус держави, розвиток економіки країни, підвищення добробуту людей, проведення економічних і судових реформ, реформи місцевого самоврядування й інших", - відзначив лідер ПР, повідомляє його сайт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування