Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна": заклик кримської Ради підштовхує до зазіхань на Україну

П'ятниця, 19 вересня 2008, 10:56

"Наша Україна" стурбована ухваленим 17 вересня Верховною Радою Криму зверненням до Верховної Ради України, в якому міститься заклик до визнання незалежності Абхазії і Південної Осетії.

Про це йдеться в заяві Народного Союзу "Наша Україна" щодо "провокаційного рішення Верховної Ради Автономної Республіки Крим", розміщеній на сайті блоку "НУ-НС".

"Прикро, що замість того, щоб займатися своїми безпосередніми обов’язками і наводити лад у питаннях використання землі, майна, розвитку курортно-туристичної інфраструктури Криму, місцеві депутати почали втручатися у міжнародну політику, яка не належить до компетенції органів Кримської автономії", - сказано у заяві.

"Закликаючи до порушення територіальної цілісності Грузії, Верховна Рада АРК підштовхує недоброзичливців України до зазіхань на територіальну цілісність нашої держави. До того ж, такі безвідповідальні заяви не сприяють інвестиційній привабливості й економічному розвитку Криму, а отже і добробуту кримчан", - додається у ній.

"Наша Україна" констатує, що заява Верховної Ради АРК, більшість у якій належить Блоку "За Януковича!" є "прямим наслідком заяви самого Віктора Януковича, який закликав до порушення територіальної цілісності Грузії".

"Нам прикро, що наші колишні партнери – Блок Юлії Тимошенко – опинилися у Верховній Раді України у спільній з Януковичем прокремлівській більшості. Саме через створення такої більшості зовнішні сили, які діють проти національних інтересів України, отримали можливість посилити свій вплив всередині нашої держави", - переконані в НСНУ.

"Наша Україна" запевняє співвітчизників, що і надалі докладатиме всіх зусиль для захисту національних інтересів України, її свободи та незалежності, сказано в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування