Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко запевняє, що запустить Євро-2012 вчасно

П'ятниця, 19 вересня 2008, 13:47

Президент Віктор Ющенко запевняє, що в Україні роботи з підготовки до Євро-2012 просуваються за графіком.

Про це він сказав під час зустрічі з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском, повідомляє прес-служба президента.

"Усі об'єкти будуть введені своєчасно", - запевнив Ющенко, додавши, що на сьогодні більшість таких об'єктів перебуває на стадії укладання контрактів із виконавцями.

Президент висловив переконання, що найближчими днями стратегічна рада УЄФА прийме "фінальне позитивне рішення" щодо подальшої підготовки України та Польщі до Євро-2012.

Ющенко наголосив на важливості проведення українсько-польського бізнес-форуму, присвяченого проведенню Євро-2012, який відбудеться у Донецьку наприкінці жовтня.

Президент та прем'єр приділили окрему увагу питанню удосконалення так званого малого прикордонного руху, що має забезпечити безперешкодні контакти жителям прикордонних районів України та Польщі.

Під час зустрічі президент Ющенко висловив вдячність Польщі за допомогу, надану польськими воєводствами областям України, що були проголошені зоною надзвичайної екологічної ситуації внаслідок масштабної липневої повені.

З українського боку в переговорах взяли участь міністр закордонних справ Володимир Огризко, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко та заступник глави секретаріату президента Андрій Гончарук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування