У Януковича згодні на будь-що, тільки не на вибори

Субота, 20 вересня 2008, 10:55

Народний депутат від Партії регіонів Андрій Клюєв вважає, що будь-яка нова коаліція буде кориснішою для країни, ніж дострокові парламентські вибори.

"Сьогодні вже всі визнають, що без зміни законодавчих правил вибори нічого не змінять, а тільки посилять протистояння і завдадуть чергового удару по економіці", — пише депутат у своїй статті для "Дзеркала тижня".

"Переконаний, що будь-яка працююча коаліція буде для країни кориснішою, ніж чергові вибори. Причому, із погляду інтересів країни, прийнятна будь-яка конфігурація з обговорюваних сьогодні", — відзначає депутат.

Клюєв вважає, що навіть технічна коаліція у Верховній Раді може допомогти в оптимізації українського законодавства, спрямованій на гармонізацію стосунків між гілками влади в країні.

"Коаліція може бути навіть технічною — для вирішення першочергових завдань: стабілізації економічної ситуації, а також для внесення в законодавство змін, які дозволять мінімізувати конфлікти у владі", — наголошує депутат.

За його словами, "важливо максимально чітко розмежувати повноваження і відповідальність, усунути роздвоєність виконавчої гілки, мінімізувати загрозу авторитаризму".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування