Герман: коаліція БЮТ, НУ-НС і Литвина означає президентство Януковича

Субота, 20 вересня 2008, 11:49

Відновлення демократичної коаліції буде сприяти майбутньому президентству лідера Партії регіонів Віктора Януковича, вважає заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман.

"Реанімація "помаранчевої" коаліції означає дві речі: поглиблення соціально-економічної й політичної кризи в Україні й гарантію майбутнього президентства Януковича", - сказала вона в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

За її словами, повернення "помаранчевої" коаліції, "посвареної між собою", і посиленої амбіціями Володимира Литвина, означає, що Янукович переможе на президентських виборах в 2010 році.

Політик також відзначила, що у випадку відновлення демократичної коаліції за участю фракції Блоку Литвина, підсиляться також позиції самого Блоку Литвина.

Крім того, вона не виключає, що в такому випадку Литвин одержить сприятливі умови для участі в майбутніх президентських виборах.

Разом з тим депутат підкреслила, що "реанімація" демократичної коаліції вигідна й Партії регіонів.

"Для Партії регіонів реанімація такої коаліції означає, що ми можемо зберегти основні сили, основні ресурси й сприятливі настрої виборців для наступних виборів", - відзначила Герман.

У той же час вона вважає, що коаліція в складі фракцій БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина приречена на розвал. "Але при цьому Україна знову буде відкинута у своєму розвитку назад", - підсумувала Герман.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...