Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко просить пустити в оселі тепло, бо на вулиці холодно

Понеділок, 22 вересня 2008, 13:37

Президент Віктор Ющенко закликає розпочати опалювальний сезон не згідно із календарним планом, а відповідно до погодних умов.

Так, перед відльотом до США президент висловив занепокоєння ситуацією, що склалася із підготовкою до опалювального сезону, повідомляє прес-служба глави держави.

Ющенко звернув увагу на те, що вже кілька днів в окремих регіонах України температура опускається нижче 10 градусів.

"Це становить загрозу для здоров'я найбільш вразливих верств, зокрема, вихованців дитячих закладів, школярів, пацієнтів системи охорони здоров'я та соціального захисту", - зауважив президент.

На його переконання, ускладнені погодні умови в Україні повинні змусити центральну та місцеву владу до рішення про дострокове підключення опалення.

При цьому першочерговим завданням є забезпечити теплом об'єкти соціальної інфраструктури та житлові будинки, наголосив президент.

"Я закликаю Кабінет міністрів разом із регіональною владою та органами місцевого самоврядування у прискореному режимі завершити підготовку та розпочати опалювальний сезон", - заявив Ющенко.

"Люди повинні отримати тепло згідно із реальними потребами, а не за календарним принципом - чекаючи офіційну дату 15 жовтня. Ми разом маємо зробити цей крок назустріч громадянам України. Саме дії на благо людей здатні об'єднати протилежні політичні сили та центри впливу", - додав президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування