Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не боїться ходити на вибори – "хоч щотижня"

Понеділок, 22 вересня 2008, 13:51

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що якщо протягом 30 днів не буде відновлена демократична коаліція, і президент буде пропонувати позачергові вибори, то її політична сила буде знаходити нові формати коаліції.

Про це вона заявила на прес-конференції в Полтаві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Якщо президент у зазначені 30 днів не повернеться в демократичну коаліцію... і якщо буде пропонувати позачергові вибори... тоді ми будемо знаходити нові формати коаліції", - сказала прем'єр.

При цьому вона підкреслила, що це буде означати початок нового переговорного процесу.

"Якщо президент зі своєю командою не захоче повернутися назад у демократичну коаліцію... без будь-яких вимог... то я можу твердо сказати, що наша політична команда, і я особисто не допустимо, щоб кожні півроку в країні були позачергові вибори", - додала Тимошенко.

Прем'єр також заявила, що вона категорично проти проведення позачергових виборів, тому що, на її переконання, "це просто хаос і повне руйнування стабільності".

Разом з тим вона запевнила, що її політична сила не боїться позачергових виборів, і в БЮТ "немає ніякого страху - хоч щотижня" проводити вибори.

Крім того, Тимошенко заявила, що обговорювати кандидатури на посаду спікера парламенту можна тільки після завершення формування коаліції у Верховній Раді.

"Будь-яка ситуація сьогодні з посадовим місцем у парламенті, у тому числі це стосується посади голови Верховної Ради, може вирішуватися тільки після того, як завершиться весь процес формування коаліції в парламенті", - сказала прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування