Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пукач знаходиться в США?

Вівторок, 23 вересня 2008, 12:17

Генерал Олексій Пукач, якого підозрюють в організації викрадення й убивства журналіста Георгія Гонгадзе, знаходиться в США.

Про це заявив, пославшись на неофіційні дані, лідер Соцпартії України Олександр Мороз, вийшовши після допиту в Генеральній прокуратурі у вівторок вранці.

Мороз вийшов із Генпрокуратури о 10:15, фактично пробувши на допиті 1 годину, повідомляє прес-служба СПУ.

За словами Мороза, допит проводив слідчий Харченко, який вів справу сумлінно. Лідер СПУ відзначив, що це не той слідчий, з яким він спілкувався у 2000-2001 році.

"Мені здалося, що він робить свою справу сумлінно, задавав професійні питання, поводився дуже коректно, однак нічого нового не пролунало", - зазначив Мороз.

Лідер СПУ сказав, що він порадив президентові Віктору Ющенку подзвонити своєму американському колезі Джорджу Бушу з метою домовитися про проведення в Америці аудіоекспертизи плівок майора Миколи Мельниченка.

Адже, на думку Мороза, на них містяться факти, здатні пролити світло на замовників і організаторів викрадення й убивства Гонгадзе.

Як відомо, Пукач є одним із фігурантів у справі Гонгадзе. Його місцезнаходження слідству невідоме, він оголошений у розшук.

Троє інших осіб, що проходили по цій справі, – колишні працівники МВС, які визнали свою участь у викраденні й убивстві журналіста – засуджені: Микола Протасів до 13 років ув’язнення, Валерій Костенко і Олександр Попович – до 12 років.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування