Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича готові консультуватися вже сьогодні

Вівторок, 23 вересня 2008, 12:48

Партія регіонів планує на другу половину дня вівторка зустрітися з представниками блоку Юлії Тимошенко та блоку Литвина для консультацій стосовно формату майбутньої коаліції.

Про це повідомив член фракції Партії регіонів Олександр Єфремов журналістам у вівторок.

"Я знаю про те, що у другій половині дня наші представники вестимуть відповідні консультації з БЮТ, і я домовився сьогодні з представником блоку Литвина, ми також у другій половині дня зустрінемось", - розповів він.

Він також додав, що переговори з іншими фракціями – це постійно триваючий процес.

"Я бачу, що Микола Азаров сьогодні веде постійні консультації з Петром Симоненком. Єдине що зранку трошки прихворів і лежить з температурою Борис Колесніков (який уповноважений фракцією для переговорів з НУНС). Але з ним ми теж спілкуємось і обмінюємось думками щодо процесів, які відбуваються", - сказав він.

Єфремов не відповів на питання, чи остаточним є рішення висунути на посаду спікера Олександра Лавриновича.

"Я можу сказати єдине – Партія регіонів запропонувала свою кандидатуру на спікера парламенту, коли ця кандидатура буде погоджена і набере більшість голосів у залі, ми офіційно оголосимо про цю кандидатуру і про час, коли вона буде внесена", - зазначив Єфремов.

Він також зазначив, що пропозиції з боку інших фракцій на посаду голови ВР на даний момент не надходили.

Разом із тим, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що офіційних пропозицій від ПР щодо проведення переговорів у вівторок фракція БЮТ ще не отримувала.

"Офіційної пропозиції немає, буде запрошення – розглянемо. Ми без фракції нічого не робимо. Рішення приймає фракція", - зазначив Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування