Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко їде до Москви звітувати - секретаріат Ющенка

Вівторок, 23 вересня 2008, 14:02

Неафішована сторона візиту прем'єр-міністра Юлії Тимошенко до Москви наприкінці вересня полягатиме у її звіті щодо політичної ситуації в Україні.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський, повідомляє прес-служба президента.

Кислинський висловив думку про те, що БЮТ насправді не має бажання створювати нову демократичну коаліцію.

Реклама:

У зв'язку з цим, заявив він, "можна по-іншому подивитися на анонсований нещодавно візит прем'єр-міністра Тимошенко до Москви наприкінці вересня".

"За офіційною версією, там керівник українського уряду обговорюватиме низку питань двосторонньої співпраці, у тому числі з постачання газу в Україну", - нагадав Кислинський.

"Неафішована сторона візиту полягатиме у звіті Тимошенко щодо політичної ситуації в нашій державі", - додав він.

ВІДЕО ДНЯ

Кислинський уточнив, що у Москві Тимошенко "доповість російському керівництву про хід виконання настанов щодо змін в українській владі".

"Зокрема, йтиметься про близьке укладання союзу між БЮТ і Партією регіонів, призначення Януковича головою Верховної Ради (за збереження Тимошенко на посаді прем'єр-міністра), введення в дію змін до Конституції, які обмежують повноваження президента, та корекцію виборчого законодавства щодо підвищення до 10% прохідного бар'єру на виборах до ВР, що фактично встановлюватиме владу в Україні двох політичних сил", - додав він.

Таким чином, наголосив Кислинський, "Тимошенко прагне заручитися підтримкою Москви в реалізації цього сценарію".

"Відсьогодні суспільство стане свідком чергової дезінформаційної кампанії БЮТ, коли за яскравими гаслами буде приховані справжні наміри", - додав представник секретаріату.

Як відомо, раніше Кислинський виступив зі звинуваченням Тимошенко у домовленостях з російським керівництвом щодо її підтримки на майбутніх президентських виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування