Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В НУНС вважають, що БЮТ замилює очі?

Вівторок, 23 вересня 2008, 14:38

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Блоку НУНС Роман Зварич закликає фракцію Блоку Юлії Тимошенко припинити співробітництво в парламенті із фракцією Партією регіонів.

Про це він сказав журналістам, повідомляють Українські новини.

"Якщо на те пішло, якщо дійсно є щира позиція БЮТу, яка нібито викладена в цьому листі (листі про згоду БЮТу на пропозиції НУНС щодо формування нової коаліції), тоді від них необхідно елементарне: припините це співробітництво з Партією регіонів, результатом якого стає прийняття антипрезидентських законів у стінах Верховної Ради", - сказав він.

Депутат зазначив, що тільки в загальному ознайомлений з в відповіддю БЮТ на пропозицію НУНС про основні принципи формування нової коаліції, але при цьому скептично оцінив характер цього документа.

"Я думаю, що це швидше за все, замилювання людям очей", - зазначив він.

При цьому Зварич підкреслив, що заступник голови фракції БЮТ Андрій Портнов постійно проводить переговори із ПР про координацію дій найбільших фракцій у парламенті.

Представник НУНС зазначив, що його політична сила вимагає від БЮТ скасувати 12 законів і законопроектів, які були проголосовані разом із ПР.

Крім цього НУНС наполягає на осуді Радою акту агресії Росії проти Грузії.

Як повідомлялося, фракція БЮТ у цілому розділяє запропоновані фракцією НУНС принципи для формування нової коаліції в парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування