Телефонну плату з 1 жовтня підвищать

Вівторок, 23 вересня 2008, 15:48

Національна комісія з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) ухвалила рішення про зміну тарифікації загальнодоступних телекомунікаційних послуг.

Зокрема, з 1 жовтня на 20% буде підвищена абонентська плата за користування стаціонарним телефоном у містах і районних центрах.

При цьому вартість хвилини розмови залишається без змін, сказала член НКРЗ Людмила Артюшенко на прес-конференції у вівторок, повідомляє Ліга.net.

Серед інших змін Артюшенко відзначила 10 %-е зниження тарифів на установлення телефону. Однак тарифи на переустановлення телефону піднялися з 6 грн. до 20 грн.

"Дуже важливий момент, якого ми домоглися зміною цих тарифів, - тарифи на послуги в місті вже перестануть бути збитковими. Вони переходять практично в нуль, і надалі, ми сподіваємося, що ця послуга ніколи не буде збитковою. З загальнодоступних (телекомунікаційних послуг) у нас залишається сільський телефонний зв'язок, на який тарифи не змінюються зараз", - сказала Артюшенко.

У НКРЗ зазначають, що тарифи в місті і селі відрізняються більш ніж у двічі (на користь сільських), але, з огляду на фінансове становище, у якому знаходяться мешканці сільської місцевості, підвищення тарифів поки не планується.

"Можливо це буде наступного разу", - додала Артюшенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування