Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВАСЮНИК З ТИМОШЕНКО ЛЕДЬ НЕ ПОБИЛИСЬ У КАБМІНІ

Середа, 24 вересня 2008, 11:10

Віце-прем'єр Іван Васюник вимагає від прем’єра Юлії Тимошенко пояснити свої останні кроки у співпраці з Партією регіонів.

Так на засіданні уряду в середу відбулася суперечка між прем'єром Юлією Тимошенко, віце-прем'єром Іваном Васюником і міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Коли Тимошенко закінчила вступне слово, слово попросив Іван Васюник і виголосив заяву.

Тимошенко сказала, що він може вийти і провести брифінг, однак віце-прем'єр наполягав на заяві в присутності міністрів та журналістів.

"Я б хотів поставити кілька політичних питань вам, Юліє Володимирівно, і колегам з БЮТ", - звернувся Васюник до присутніх.

"Як ви розцінюєте голосування БЮТ за закон Януковича про державну службу, яким почався перший етап стратегії Януковича і Партії регіонів по запровадженню другої державної мови?" – зазначив Васюник.

Він сказав, що ці дії є прикладом, коли заяви Тимошенко стосуються одного, а її дії – протилежного.

Віце-прем'єр закликала поставити закон про державну службу в другому читанні і виправити допущену БЮТом помилку.

Ще одним прикладом небезпечних тенденцій Васюник назвав голосування БЮТ за закон про референдум.

"Чи не вважаєте ви, шановні колеги, що підтримуючи закон про референдум ви вдаєтеся до стратегії Януковича-Колесникова щодо призначення найближчим часом референдуму по вступу до НАТО та запровадження російської другою державною мовою", - сказав Васюник.

Він закликав БЮТ якнайшвидше визначитись щодо коаліції, яку вони створюватимуть.

"Якщо заяви БЮТ про відновлення коаліції з НУНС і Блоком Литвина є правдою, то треба без будь-яких заяв сісти за стіл переговорів в форматі вже неіснуючої ради коаліції", - сказав Васюник.

Пізніше на брифінгу він повідомив, що "виголосив свою політичну позицію, яка підтримується міністрами "Нашої України" за виключенням Юрія Луценка".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування