Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вже знову не хоче іти на вибори

Середа, 24 вересня 2008, 11:50

Фракція БЮТ виступає проти дострокових парламентських виборів і готова до співпраці з усіма конструктивними силами.

Про це заявив з трибуни парламенту депутат від БЮТ Андрій Кожем'якін.

"Фракція БЮТ глибоко занепокоєна процесами, що відбуваються в політичному житті країни. Вони вимагають від нас облишити чвари, звинувачення і амбіції. Ми повинні спільно працювати задля людей",- заявив депутат.

За його словами, головним завданням для всіх має стати недопущення впливу кризових явищ на економіку.

"Хочеться комусь чи ні, але ефективний уряд і дієздатна Верховна рада мають взяти ситуацію під контроль і забезпечити оперативне вирішення поточних проблем. Ці органи повинні стати надійними центрами стабільності", - заявив бютівець.

Кожемякін відзначив, що уряд Тимошенко вже довів свою ефективність, а Рада ухвалює необхідні закони.

"Кому це може не подобатися. Лише тим, у кого власні амбіції та інтереси превалюють над суспільними потребами. Лише тим, хто заради обмеженого кола родичів та бізнесових партнерів готовий знехтувати майбутнім країни, благополуччям людей", - зазначив бютівець.

"У мене немає більш толерантних припущень, коли дивишся як президент України своїми руками та руками своїх помічників намагається максимально ускладнити роботу уряду своєї країни, сформованого, до речі, за участю своєї політичної сили", - заявив він.

"Ми неодноразово закликали НУНС повернутись. Ухваліть нарешті самостійне рішення і давайте далі працювати на український народ. На сьогодні ми приречені на конструктивний діалог для врегулювання політичної кризи, оскільки варіант виборів неприйнятний з усіх точок зору", - наголосив Кожем'якін.

Він також підкреслив, що БЮТ "здатен працювати з усіма політичними силами, які можуть взяти відповідальність на стабільність і спокій у державі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування