Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський орден Януковича виявився фальшивим

Середа, 24 вересня 2008, 12:41

Орден Святого князя Олександра Невського, яким у Росії був нагороджений лідер Партії регіонів Віктор Янукович, визнаний недійсним.

Це випливає з повідомлення Генеральної прокуратури Росії.

"Генеральною прокуратурою Росії і ФСБ Росії разом із ФНС Росії, Мін'юстом Росії, Геральдичною Радою при президенті Росії виявлені порушення закону в діяльності Академії проблем безпеки, оборони та правопорядку та автономної некомерційної організації "Національний комітет громадських нагород", - говориться в повідомленні.

Так, академія, будучи громадською організацією, позиціонує себе як державна структура, наділена відповідними повноваженнями, і незаконно використовує символи й атрибути державної влади.

"Академією і Національним комітетом усупереч чинному законодавству засновані 73 види ідентичних державним нагород, у т.ч. ордена, медалі, нагрудні знаки, встановлені учені ступені", - говориться в повідомленні.

Як відомо, 9 липня, у день народження Януковича, саме "Національний комітет громадських нагород" прийняв рішення про нагородження його орденом Святого князя Олександра Невського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування