Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка просять "нещиру" Тимошенко вивести політику з уряду

Середа, 24 вересня 2008, 13:08

Представник президента в уряді, заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак вважає, що всі політичні заяви повинні бути винесені за стіни уряду.

"Моя точка зору така, що необхідно максимально намагатися винести політику за стіни уряду. Сьогодні є необхідність в ухваленні дуже багатьох рішень, що безпосередньо залежать від уряду, і хай політичні питання обговорюються все-таки в парламенті, у партійному середовищі, але не на засіданні уряду", - зазначив Шлапак, залишаючи засідання Кабміну в середу.

За його словами, якщо дотримуватися такої точки зору, то "уряд зможе конструктивно працювати увесь відведений йому час".

Коментуючи заяви віце-прем'єра Івана Васюника на засіданні Кабміну про необхідність визначитися з форматом коаліції, Шлапак сказав: "Я думаю, це позиція фракції й особисто міністра".

Крім того, Шлапак вважає нещирою подяку, яку висловила прем`єр Юлія Тимошенко на адресу президента Віктора Ющенка за його високу оцінку діяльності уряду.

“Мені видалося, що ця подяка була нещирою”, - сказав Шлапак.

Водночас заступник глави секретаріату відмовився коментувати як висловлювання Тимошенко, так і слова Ющенка щодо здійснення в Україні професійної макроекономічної політики.

Як відомо, у середу у Нью-Йорку Ющенко дав позитивну оцінку економічним процесам в Україні протягом останніх 4-5 років

У свою чергу Тимошенко висловила задоволення високою оцінкою діяльності уряду, яку дав Ющенко у Нью-Йорку.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування