Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружба БЮТ і ПР закінчилася на грошах?

Середа, 24 вересня 2008, 13:47

Депутат від фракції Партії регіонів Микола Азаров закликає Кабінет Міністрів допрацювати проект державного бюджету на 2009 рік з урахуванням ризиків, пов'язаних зі світовою фінансовою кризою.

Про це він заявив журналістам на брифінгу в середу.

Азаров нагадав урядові помилки дефолта 1998 року, з якого країна виплутувалася кілька років.

"Виникає питання: чи не краще домовиться всім політичним силам про комплекс заходів, який можна запропонувати, і максимально привести до мінімуму можливі ризики. Чому на цей тверезомислячий пакет Партії регіонів не відповісти? Я навіть допускаю крайню форму відповіді: все що пропонується, усе не потрібно. Але ж навіть такої реакції нема", - образився Азаров.

Він відзначив негативні темпи росту промисловості, обсягів будівництва, зупинку інвестиційних проектів, зниження кредитування промисловості.

"Для нас наша вчорашня пропозиція (по допрацюванню бюджету) не форма піару – нам є на чому знаходити інші інформаційні приводи – а відповідальний заклик сьогоднішньому урядові, поки він ще існує в такому форматі. Це заклик до парламентських сил прийняти спільний пакет", - заявив Азаров.

Крім Азарова в середу ще, як мінімум, двоє депутатів ПР виступили з критикою уряду через проект бюджету. Зокрема, депутат Турманов розкритикував уряд за фінансування вугільної галузі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування