Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заперечує, що домовлялась з Клюєвим

Середа, 24 вересня 2008, 15:02

Прем’єр Юлія Тимошенко просить президента відмовитися від ідеї дострокових виборів.

Про це вона заявила на прес-конференції у середу.

За її словами, в парламенті можна було б оголосити коаліцію БЮТ, НУНС і Блоку Литвина, якби не було "декількох провокаторів, які шукають приводи, щоб не оголосити цю коаліцію".

"Я засвідчую свою підтримку саме такій коаліції, і не хочу, щоб навколо цього створювали якісь нещирі і нечесні хвилі. В той же час, в мене є глибоке переконання, що президент вирішив іти на дострокові вибори, щоб будь-якою ціною зруйнувати демократичну коаліцію і тим самим знищувати мене як гіпотетичного свого конкурента на дострокових виборах", - зазначила прем’єр.

"Я хочу попросити президента, щоб заради таких амбіцій і фобій, не руйнував стратегію України до європейської спільноти і не руйнував демократичну команду. Я вважаю, що сьогодні є всі підстави, щоб поновити нормально діючу демократичну коаліцію", - заявила Тимошенко.

Коментуючи інформацію про її зустріч з представниками Партії регіонів про створення нової коаліції, Тимошенко заявила, що "вчора ніяких переговорів ввечері не було".

"Я не знаю, звідки беруться ці інформаційні хвилі. Думаю, що з секретаріату президента. По-друге, Володимир Литвин провів брифінг і сказав, що готовий до створення посиленого варіанту коаліції втрьох", - зазначила Тимошенко.

Як відомо, про переговори Андрія Клюєва з БЮТ у вівторок повідомив Микола Азаров на брифінгу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування