Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зізналась, що не заспокоїться, поки не заманить Ющенка

Середа, 24 вересня 2008, 15:25

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що не піде на коаліцію з іншими політичними сили, поки не переконається, що демократична коаліція не відновиться.

Про це Тимошенко заявила в середу на брифінгу.

"Поки ми не завершимо, і всі сили не спрямуємо на те, щоб відновити демократичну коаліцію, про інші формати мова не йде. І хотілось би, щоб всі союзи були плідними", - заявила вона.

"І тому поки ми працюємо над тим, щоб будь-яким чином заманити президента з його командою назад в коаліцію. Разом з Володимиром Литвином ми цим займаємось. Якщо не вдасться його (Ющенка) заманити назад, ми будемо думати про те, як робити невимушені союзи, але не допустити дострокових виборів", - зазначила Тимошенко.

"Я це роблю (спроби поновити коаліцію) заради України... Я цей шлях пройду до того моменту, поки зрозумію, що руйнівні тенденції у президента перемагають над любов'ю до України. Якщо я це відчую, буду шукати інші шляхи", - зазначила вона.

Вона також закликала опублікувати прізвища тих депутатів від "НУ-НС", які написали заяви про вихід з коаліції.

Водночас Тимошенко зазначила, що не писали такі заяви члени Народної Самооборони, Народного Руху, партії Захисників вітчизни, партії Стретовича і деякі окремі депутати, зокрема Анатолій Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...