Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дав "відмашку" готуватися до виборів

Четвер, 25 вересня 2008, 10:07

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович на закритому засіданні політради партії в середу закликав однопартійців почати активну підготовку до позачергових парламентських виборів.

У зв'язку з цим, як пише "Комерсант-Україна", політрада призначила трьох нових заступників глави ПР – депутатів Юрія Бойка, Сергія Тулуба і Михайла Папієва.

До 16.00 крім народних депутатів, які входять у політраду, до кінотеатру "Зоряний" з'їхалися керівники обласних організацій партії. "Наша політична сила буде визначатися зі стратегією подальшої роботи", - на ходу повідомив депутат Сергій Ківалов.

Ще до початку засідання зі штабу ПР вийшов політолог Михайло Погребинський. На питання, з якою метою він прибув туди, політолог відповів, що зустрічався з Януковичем і виклав йому своє бачення наявної політичної ситуації. "Я йому сказав, що зараз потрібно всіляко уникати дострокових виборів", - сказав Погребинський.

Однак уже за дві години виданню стало відомо, що Янукович у ході засідання закликав однопартійців почати активну підготовку до позачергових виборів до ВР.

"Ми маємо бути готові до виборів. Для цього необхідно, щоб депутати вже зараз виїжджали в регіони і готували штаби", - процитував частину виступу лідера ПР один із членів політради.

За інформацією газети, у ході засідання члени політради затвердили структуру парторганізацій і посадові інструкції для керівників регіональних осередків.

Керівникам обласних організацій було доручено терміново укомплектувати штаби штатними співробітниками. Планується, що вони щотижня будуть зустрічатися з керівництвом партії і звітувати про пророблену роботу.

Також у середу всіх народних депутатів закріпили за окремими округами – саме таку стратегію, що виявилася вдалою, на дострокових виборах 2007 року застосував БЮТ, зазначає видання.

Нові заступники голови Партії регіонів, як планується, будуть курирувати "проблемні для партії області" – ті, де за результатами минулих парламентських виборів ПР отримала низький результат. Раніше в Януковича було 12 заступників.

"Було ухвалено рішення зміцнити наші зв'язки з центральними і західними регіонами. Юрій Бойко буде патронувати Київську область, Михайло Папієв – Буковину і приляглі до неї області, а Сергій Тулуб буде займатися Галичиною – Івано-Франківськом і Львовом", - розповіла заступник голови ПР Ганна Герман.

Як пояснив депутат Василь Кисельов, Бойко спрямований у Київську область "щоб результат підняти". Сам Бойко на запитання, чи означає його закріплення за Київською областю, що в Партії регіонів зайнялися підготовкою до позачергових парламентських виборів, відповів: "Так. Ми готуємося до виборів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування