Коаліціанти провалили перший іспит. НУ-НС проігнорували

Четвер, 25 вересня 2008, 11:19

Лідер фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко заявляє, що фракція БЮТ порушила домовленості, досягнуті між їхніми фракціями і Блоком Литвина, щодо формування спільного порядку денного на четвер.

"Порядок денний сьогодні знову сформовано двома фракціями – БЮТ і Партією регіонів. На жаль, знову жодної пропозиції "Нашої України" до порядку денного не включено, в тому числі і пропозицію щодо скасування депутатської недоторканності", - сказав Кириленко на засіданні у четвер.

"Таким чином, ми не маємо можливості бути оптимістами щодо того, що три фракції вчора нібито розпочали консультації і можуть формувати порядок денний, бо його знову сформовано двома фракціями", - додав він.

Кириленко також зазначив, що "подальша практика ігнорування питань, які вносяться "Нашою Україною", є неприпустимою".

"Зараз нарада у голови Верховної Ради дійшла до одного висновку - БЮТ і Партія регіонів разом з комуністами ухвалили рішення святкувати 90-річчя комсомолу", - сказав він.

Як відомо, у середу розпочалися офіційні консультації між БЮТ, НУ-НС і Блоком Литвина щодо створення нової коаліції, на яких було досягнуто домовленість щодо спільного формування порядку денного засідання парламенту на четвер.

Зокрема, передбачалося, що БЮТ відмовляється від голосування з подолання вето президента на закон про Кабмін, ухвалений 2 вересня разом з Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...