Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич починає вірити, що Тимошенко "завербували" у Кремлі

Четвер, 25 вересня 2008, 11:42

Депутат від НУ-НС Роман Зварич схильний до думки про те, що останні дії прем'єра Юлії Тимошенко і БЮТ продиктовані московським Кремлем.

"Я більш схильний так думати. Хоча до 2 вересня я навіть не дозволяв собі такої думки", - сказав Зварич, коментуючи відповідні заяви політиків.

Він також сказав, що, зокрема, не розуміє, що заважає Тимошенко "зробити один крок – засудити дії російського Чорноморського флоту, який вчинив напад на союзну нам державу з території держави, прем'єр-міністром якої Тимошенко є".

На переконання Зварича, будь-який інший прем'єр у такій ситуації, "у країні А, Б, В, не сидів би і не мовчав".

"Це мовчання чимось продиктоване. Тому я починаю вірити в ті звинувачення, що були висунуті на адресу Юлії Володимирівни, і проти яких я колись виступав", – підкреслив він, повідомляє Ліга.net.

Раніше заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив, що неофіційна сторона візиту Тимошенко до Росії буде складатися в її "звіті перед Москвою" про політичну ситуацію в державі.

За його словами, Тимошенко "доповість російському керівництву про хід виконання установок щодо змін в українській владі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування