Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС хотів побачити Тимошенко і додати до неї Яценюка

Четвер, 25 вересня 2008, 13:10

Фракція НУНС візьме участь у черговому раунді переговорів з БЮТ і Блоком Литвина щодо створення коаліції, але має песимістичний настрій щодо їх результатів.

Про це заявив журналістам у четвер Роман Зварич.

За його словами, про свою згоду щодо участі в переговорах в середу ввечері НУНС дізналась з преси.

"У телефонній розмові між мною і першим заступником керівника фракції БЮТ (Андрієм Кожем'якіним) я поставив питання про те, щоб можливо прибула на ці переговори прем’єр Юлія Тимошенко. Ми б зі свого боку, могли б забезпечити присутність голови Верховної Ради, щоб переговори мали більш серйозні наміри", - додав він.

"Пан Андрій сказав мені, що він спробує це організувати і передзвонить мені. Він мені не передзвонив. І ми довідались з преси, що ми нібито дали згоду. І ми, щоб не давати приводу нашим співрозмовникам говорити, що ми розвалюємо сам процес створення коаліції, прийшли на ці переговори", - зазначив Зварич.

Депутат нагадав, що в середу на переговорах було домовлено, що БЮТ, НУНС і Блок Литвина втрьох сформують порядок денний на четвер, однак він був сформований БЮТ і ПР.

"Щоб не було жодних спекуляцій навколо цієї теми, ми візьмемо участь у чергову раунді переговорів (о 14:30). Щонайменше, для того, щоб іти далі, мені здається, що БЮТ мав би відмовитися від співпраці з Партією регіонів. Однак, якщо ця співпраця буде надалі продовжуватися, то, скажімо так, є менший сенс брати участь у цих переговорах", - пояснив депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування