Мороз мріє привести в Раду більше 50 багнетів разом із Симоненком

Четвер, 25 вересня 2008, 16:27

Лідер СПУ Олександр Мороз упевнений, що блок КПУ і СПУ на парламентських виборах може одержати 12-15%.

Таку думку Мороз висловив в ефірі "35 каналу" у Миколаєві, повідомляє прес-служба партії.

"Лівий блок, до складу якого увійдуть КПУ і СПУ, на парламентських виборах може одержати 12-15% підтримки", - упевнений Мороз.

"Соцпартія вже не перший раз звертається до комуністів і інших лівих партій із пропозицією про об'єднання: це було і тоді, коли Комуністична партія була у фаворі, і в часи, коли рейтинг комуністів був нижчий, ніж рейтинг СПУ", - зазначив Мороз.

Він підкреслив, що формування лівого блоку – "це не особисте прохання, а бажання людей".

"По соціологічним даним, 35% українців готові голосувати за лівий блок. Для виборця це простіше й зручніше, ніж аналізувати програми партій лівого спектра", - додав Мороз.

"Я упевнений, що КПУ і СПУ не потрібно зливатися в єдину партію, а необхідно створити блок, що пройде в парламент, і кожна сила відстоюватиме свої власні позиції і принципи", - підкреслив він.

"Якщо КПУ не погодиться на пропозицію про створення блоку, то СПУ буде самостійно брати участь у виборах і пройде в парламент", - заявив Мороз.

Говорячи про негативну позицію комуніста Леоніда Грача, Мороз зазначив, що одержав від Симоненка запевняння, що це була "особиста позиція Леоніда Івановича і до рішення керівництва партії вона не має ніякого відношення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування