Тимошенко "з’їхала" з Медведчука на "гінекологів і уркаганів" Ющенка

Четвер, 25 вересня 2008, 18:27

Прем’єр Юлія Тимошенко просить президента Віктора Ющенка не "розкидатися" звинуваченнями на її адресу.

Так вона відреагувала на питання, чи співпрацює вона з екс-главою адміністрації президента Віктором Медведчуком.

"Я чула таке екзотичне повідомлення президента, що я давала певні кадрові пропозиції, що якісь там ще речі відбувалися навколо Медведчука. Ви всі звернули увагу, що Медведчук ні на якій посаді не працює сьогодні", - сказала Тимошенко.

"Я хотіла би, щоб президент, який практично здав всі ідеали Майдану і робить політику, яка це засвідчує, не кидався, особливо закордоном, такими словами", - додала вона.

При цьому Тимошенко запитала, "чому закарпатські уркагани і контрабандисти працюють біля президента, чому головний гінеколог та ідеолог Партії регіонів працює на керівником секретаріату РНБО, чому сьогодні роздані нагороди ківаловим, колесніковим, черновецьким, які мають унікальні прізвища, які мають відповідні історії".

"Хочу також запитати, чому послом в Росії призначений пан Грищенко, який є тіньовим міністром закордонних справ уряду Януковича", - заявила вона.

На повторне запитання щодо Медведчука Тимошенко також не дала прямої відповіді.

"Я буду завжди співпрацювати з тими людьми, які працюють в ключі стратегічних пріоритетів, ініціатив, національних інтересів, які сповідую я і наша команда", - сказала лише вона.

Як відомо, у середу президент Віктор Ющенко заявив, що Тимошенко просила його призначити Медведчука послом України в Росії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування