Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ і НУ-НС продовжують діалог у стилі "глухий з німим"

П'ятниця, 26 вересня 2008, 11:27

Лідер фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко заявляє, що БЮТ відмовився від усіх вимог "Нашої України", які вони висували у якості підстав для створення коаліції.

Про це Кириленко сказав на засіданні парламенту у п’ятницю.

За його словами, НУ-НС пропонував БЮТ відмовитися від змін до календарного плану і від продовження спільних голосувань з Партією регіонів, але отримав негативну відповідь.

Також, за словами Кириленка, БЮТ відмовився включати до порядку денного законопроект про скасування депутатської недоторканності і законопроект про введення кримінальної відповідальності за публічне заперечення Голодомору.

"От вам вся нова коаліція від Блоку Тимошенко. 5 пропозицій Нашої України і 5 негативних відповідей", - сказав він.

Водночас лідер фракції БЮТ Іван Кириленко звинуватив НУ-НС у зриві засідання у форматі БЮТ-НУ-НС-Блок Литвина щодо погодження порядку денного.

"На жаль, наші колеги з НУ-НС не з’явилися ні вчора на формування порядку денного, ні сьогодні, хоч ми їх і офіційно, і неофіційно запрошували. Сьогодні, коли колеги з’явилися на погоджувальну раду за 10 хвилин до того, щоб заходити в цей зал, почали пропонувати те, що не розглядалося в рамках трьох", - сказав він.

"Нам сьогодні в рамках трьох не вдалося сформувати порядок денний. Він формувався на погоджувальній раді чотирма фракціями", - додав Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування