Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук уже готує Тимошенко грунт у Москві?

П'ятниця, 26 вересня 2008, 15:20

Президент Віктор Ющенко готовий сприйняти будь-який формат коаліції у Верховній Раді, бо лише таким чином політики візьмуть на себе відповідальність за соціально-економічний розвиток країни.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський .

"Як ми й попереджали, протягом останніх днів інтенсивність заяв очільників БЮТ щодо формування коаліції з блоком НУНС та Блоком Литвина зашкалювала. Однак факти свідчать про протилежне – пошуки підтримки за межами України з боку БЮТ лише інтенсифікувалися", - зазначив Кислинський.

За його словами, цього тижня до Москви виїхав Віктор Медведчук, який готує візит прем‘єр-міністра України "та переконує Кремль у готовності БЮТ до коаліції з Партією регіонів".

"Серед ключових аргументів – голосування фракції БЮТ спільно з Партією регіонів за нову редакцію закону про держслужбу, яка фактично запроваджує статус офіційної для російської мови. Однак російська сторона не поспішає підтверджувати згоду на зустріч з Тимошенко, очевидно, чекаючи додаткових гарантій виконання Юлією Володимирівною зобов‘язань", - заявив представник секретаріату президента.

"Примітно, що на пряме запитання журналістів про відносини Тимошенко з Медведчуком лідер БЮТ у четвер не дала чіткої відповіді – ні підтвердила, ні спростувала твердження про тісну співпрацю з одіозним політиком минулого. Така поведінка прем‘єр-міністра лише посилює у суспільстві підозри щодо відпрацювання кремлівського сценарію провідними політичними силами українського парламенту", – наголосив Кислинський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...