Луценко дає премії рукам, які не крали

П'ятниця, 26 вересня 2008, 18:09

Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що передало в прокуратуру справи по 75 випадкам спроб дати хабар співробітникам ДАІ.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України - начальник столичної ДАІ полковник міліції Анатолій Сіренко.

Він нагадав, що Державтоінспекція проводить безстрокову акцію "Чисті руки", мета якої не допустити поборів на дорогах.

"Скажу, що тільки за останні два місяці задокументовано 75 фактів, коли водії намагалися відкупитися за різні порушення ПДР. Усі ці матеріали передані в прокуратуру, ведеться слідство. Щодо багатьох уже порушені кримінальні справи. Кожен такий випадок стає надбанням громадськості, що зупиняє бажаючих чинити не за законом. Однак вони ще є", - розповів Сіренко.

"Так, кілька днів тому на Набережному шосе була зупинена "Ауді-100". У водія були явні ознаки алкогольного сп'яніння і він, не довго думаючи, запропонував нашим співробітникам 600 гривень. Це було зафіксовано відповідним чином, і справі дали хід", - відзначив він.

"Хочу ще раз акцентувати увагу правопорушників, що ми в обов'язковому порядку преміюємо інспекторів, які поводяться подібним чином. Тому не раджу випробувати долю", - сказав Сіренко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News