Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після Америки на Ющенка чекає європейське турне

Понеділок, 29 вересня 2008, 11:51

Президент Віктор Ющенко 6 жовтня здійснить робочий візит до Великої Британії.

Про це повідомив керівник Головної служби зовнішньої політики секретаріату президента України Ігор Долгов.

Під час візиту відбудуться зустрічі президента з прем'єр-міністром Великобританії Гордоном Брауном, а також міністром закордонних справ Девідом Мілібендом, інформує прес-служба президента.

Передбачається, що в рамках робочого візиту президент візьме участь у робочому ланчі від імені президента Європейського банку реконструкції та розвитку.

"Головною метою візиту є продовження українсько-британського діалогу з питань двосторонніх відносин, а також актуальних проблем європейської безпеки", – наголосив Долгов.

Він також повідомив, що 7-8 жовтня Ющенко здійснить офіційний візит до Італії.

Програмою візиту передбачена зустріч президентів України та Італії, а також проведення двосторонніх переговорів у складі делегацій, зустріч та переговори президента України з головою ради міністрів Італії Сільвіо Берлусконі.

Також заплановані зустрічі Віктора Ющенка з головою сенату та головою палати депутатів Італійської Республіки.

Долгов також додав, що у рамках візиту передбачається зустріч президента з представниками промисловців та підприємців Італії.

Окрім того, Ющенко має намір поспілкуватися з головними редакторами провідних італійських друкованих видань, а також провести зустріч із керівниками українських громадських організацій Італії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування