Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ПР переконуються: діє "чужий сценарій" погіршення стосунків України та Росії

Понеділок, 29 вересня 2008, 12:24

Провокаційні акції іноземних спецслужб на території України повинні вчасно розкриватися та адекватно присікатися українськими службами, але ні в якому разі не можуть використовуватися як аргумент внутрішньополітичних "розборок", предмет нагнітання конфронтації в політикумі та суспільстві.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, заступник голови однойменної фракції Анатолій Кінах, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Невипадково, що інформація про вербування українців російськими спецслужбами з’явилася саме після того, як політична сила "НСНУ" оголосила визнання Росії агресором наріжним каменем формування парламентської коаліції", - зазначив Кінах.

"Коли я бачу, що у нинішньому протистоянні президентської та прем’єрської гілок влади у хід пішла антиросійська тема з елементами скандалу і сенсації, я переконуюся, що реалізується чужий сценарій погіршення стосунків України та Росії", - заявив він.

Кінах зазначив, що "неповажний тон та упередженість у стосунках з будь-яким зовнішнім партнером, у тому числі – з Російською Федерацією, не є ознакою цивілізованої держави".

Такі речі, на його думку, загрожують, у першу чергу, національним інтересам власної країни, провокують недовіру як зовні, так і в середині держави, де люди абсолютно не спроможні розібратися у тонкощах міжнародних стосунків.

За словами Кінаха, зовнішньополітичний діалог держав-партнерів, сталі економічні та культурні зв’язки, дружні почуття братських народів не повинні потрапляти під "політичний обстріл" можновладців, що загралися у протистояння.

"Жахливо, коли заручником безвідповідальних маніпуляцій стає населення цієї країни, і навіть не однієї. Час згадати просту істину: дуже легко ламати і дуже важко будувати – і партнерство, і стосунки, і державний авторитет", - підсумував депутат-"регіонал".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: