Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко поскаржився, що після Балоги його хоче усунути Тимошенко

Вівторок, 30 вересня 2008, 12:08

Лідер фракції НУНС В’ячеслав Кириленко заперечує твердження про те, що він особисто блокує переговори щодо відновлення коаліції за наказом секретаріату президента.

Таким чином він прокоментував відповідну заяву прем’єра Юлії Тимошенко.

"Це не відповідає дійсності, тому що я як раз на всі переговори ходжу. І ми закликали три тижні, починаючи з 2 вересня, колег із БЮТ до переговорів. Нарешті вони п’ять днів тому відгукнулися, і ми ці переговори проводимо", - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, що деякі члени фракції наполягають на його відставці з посади голови, Кириленко припустив, що ця відставка також може бути вигідна прем’єру Юлії Тимошенко.

"Відставка – це вічне питання. То мене раніше Балога відправляв у відставку, тепер мене відправляє у відставку Тимошенко. Принципових людей, особливо зараз, особливо в українській політиці, не любить ніхто", - сказав він.

Кириленко підкреслив, що готовий до будь-яких рішень фракції.

"Тому, якщо така лінія переможе, в чому я глибоко сумніваюся, якщо сил вистачить у Тимошенко зняти мене з посади голови фракції, тоді, значить, буде такий розвиток подій. Але, якщо ні, то я вас запевняю, що фракція не відійде від публічно оприлюднених принципів", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування