Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українцям набрид "серіал" про розвал коаліції

Вівторок, 30 вересня 2008, 17:41

Близько третини опитаних українців байдуже ставляться до розвалу коаліції Блоку Юлії Тимошенко і блоку "Наша Україна" - "Народна самооборона" і в цілому вважають можливою і схвалюють створення коаліції БЮТ і Партії регіонів.

Такі результати опитування, проведеного "ФОМ-Украина", озвучив у вівторок на прес-конференції генеральний директор "ФОМ-Украина" Олександр Бухалов.

Так, зокрема, відповідаючи на питання про особисте ставлення до розпаду демкоаліції, 32% респондентів відповіли, що їм це байдуже, 30,3% поставилися до цієї події негативно, а схвалили розвал демкоаліції 24,9% респондентів.

У цілому називають можливою і схвалюють створення коаліції БЮТ і Партії регіонів 26,3% респондентів.

У тому, що така коаліція неможлива, упевнені 20% опитаних.

Відповідаючи на питання про можливість коаліції НУ-НС і Партії регіонів 34,8% респондентів сказали, що такий союз у парламенті неможливий.

Водночас 9,3% опитаних сказали, що вони схвалюють такий формат коаліції.

Висловлюючи своє ставлення до ініціативи деяких політиків підняти прохідний бар'єр до Верховної Ради з 3% до 10%, більшість респондентів (44,1%) підтримали цю ініціативу, і тільки 26,4% негативно поставилися до пропозиції підняти прохідний бар'єр.

Опитування проводилося з 12 по 26 вересня 2008 року методом інтерв'ю за місцем проживання респондента. Вибірка складає 2 тис. респондентів з 160 населених пунктів. Похибка вибірки: +/-2,2%.

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування