Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поговорить про корупцію з представниками 100 країн

Вівторок, 30 вересня 2008, 18:58

В п'ятницю, 3 жовтня президент Віктор Ющенко візьме участь у відкритті Третьої щорічної конференції Міжнародної асоціації антикорупційних органів.

Про це у вівторок повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова.

Планується, що у роботі конференції візьмуть участь керівники відповідних органів понад 100 країн.

Створення такої асоціації та щорічне проведення саміту обумовлено тим, що міжнародна спільнота дедалі більше уваги надає проблемі посилення протидії корупції, як одній з найбільших загроз сучасному соціально-економічному та політичному розвитку будь-якого суспільства.

Ванникова наголосила, що серед антикорупційних ініціатив президента не останнє місце займає приведення чинного антикорупційного законодавства України у відповідність із світовими стандартами запобігання та боротьби з корупцією.

"Природно, що практична реалізація цієї ініціативи передбачає вивчення та узагальнення передового світового досвіду протидії корупції, організацію та підтримання належного інформаційного обміну та обміну досвідом між антикорупційними установами різних країн світу", – сказала Ванникова.

"Участь України у Міжнародній асоціації антикорупційних органів та конференція цієї поважної міжнародної антикорупційної інституції в Україні є необхідним кроком на шляху до практичної реалізації положень Концепції подолання корупції в Україні, до виконання завдань, поставлених перед правоохоронними органами держави президентом", – підкреслила Ванникова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування