Литвин почув Тимошенко і НУНС і зрозумів, що будуть вибори

Вівторок, 30 вересня 2008, 21:13

Лідер свого блоку Володимир Литвин запропонував на переговорах Юлії Тимошенко з фракцією НУНС виступити посередником між цими двома силами.

Литвин повідомив в інтерв’ю "Українській правді", що у вівторок його було запрошено на зустріч керівників фракцій з прем’єром та спікером Верховної ради.

"Я під'їхав, там зібралася велика група депутатів від НУНС і БЮТ. Я виклав своє бачення і після цього поїхав, бо в мене була запланована зустріч", - сказав Литвин.

Він повідомив, що його блок братиме участь у переговорах, "якщо йтиметься про створення нової коаліції, а не приєднання або заманювання до існуючої".

"У нас повинна бути можливість реалізувати свою політику в рамках коаліції. І щоб не було кидків, які одна сторона демонструє до іншої", - додав він

"Розбіжності між БЮТ і НУНС вони мають залагодити власними силами. Я готовий виступити в ролі посередника", - сказав Литвин.

Водночас він додав, що представники цих двох сил "не хочуть чути один одного".

"Вірогідність коаліції є невеликою. Більш реально, що країна буде поставлена в умови, коли треба буде піти на нові дочасні вибори", - зазначив Литвин.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування