Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київська "Наша Україна" збунтувалася проти Ющенка

П'ятниця, 10 жовтня 2008, 14:58

Київська організація НСНУ рекомендує президенту скасувати свій указ про розпуск Верховної Ради.

Таке рішення ухвалено 9 жовтня на конференція Київської організації НСНУ, яка мала б розглядати питання висунення делегатів на Всеукраїнський з'їзд "Нашої України", повідомляє прес-служба дніпровської організації партії.

Конференція заслухала "різку та критичну" по відношенню до президента Ющенка доповідь голови київської організації партії Миколи Мартиненка.

В своєму виступі перед партійцями він розкритикував президента та його секретаріат. Зокрема, він поклав усю відповідальність за розвал коаліції саме на президента.

"Досить думати, що "добрий цар" анічогісінько не знає про справи злих дядьок із секретаріату" - сказав Мартиненко.

"Я з президентом разом був з 2002 року і знаю як швидко він може передумати та повідміняти обіцяне... тому давайте випрацюємо нашу спільну позицію, з тим, аби він своє передумування направив в позитивне русло й відмінив ці вибори, котрі ніхто в країні не сприймає", - додав він.

Відповідаючи на виступ директора школи із Святошинської райорганізації, яка захищала президента, Мартиненко сказав: "щодо закидання камінням президента, я вам так скажу: тут немає сліпої ярості проти нього, є обґрунтоване бажання, не дати йому піти на повідку напівкримінальних елементів".

Коли ж голова Голосіївської парторганізації НСНУ запропонував оголосити недовіру керівнику партії В’ячеславу Кириленку, Мартиненко сказав: "Це вже другорядне питання, давайте зараз сконцентрумося на скасуванні президентського указу".

Під час конференції виступив і народний депутат від НУНС – Валерій Борисов, який у свою емоційну промову закінчив словами "від сьогоднішнього дня я припиняю своє членство у цій партії... я в ній провів кращі роки...".

"Зрештою при доволі бурхливій дискусії було ухвалено звернення до з'їзду НСНУ, з прохання рекомендувати президенту скасувати свій указ. Понад 350 осіб проголосувало "за", 27 людей "проти", інформує прес-служба організації.

Як відомо, Мартиненко підписав заяву про збереження коаліції. Він є давнім бізнес-партнером Давида Жванії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування