Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко поставить себе в патову ситуацію, якщо піде

П'ятниця, 10 жовтня 2008, 16:18

Лідер БЮТ, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко поставить себе в патову ситуацію у випадку подачі у відставку з посади глави уряду.

Таку думку висловив директор центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв у ході круглого столу в п'ятницю на тему "Позачергові вибори у Верховну Раду. Сценарії розвитку", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, він підкреслив, що після формування коаліції в новому парламенті в лютому поточного року "усі гріхи за фінансову кризу, що виникла, а також економічну і банківську кризу в Україні, будуть валити на чинний уряд".

"Пішовши у відставку, Юлія Тимошенко ставить себе в патову ситуацію. Піти - це буде означати уникнути відповідальності і втратити довіру електорату, а залишитися - буде означати брати на себе відповідальність за сформовану фінансову ситуацію в країні", - відзначив експерт.

Разом з тим, він висловив переконання в тому, що Тимошенко залишиться на своїй посаді.

Крім того, на думку Єрмолаєва, за результатами позачергових виборів, що повинні відбутися в грудні поточного року, відповідно до указу президента про розпуск парламенту, конфігурація політичних сил у Верховній Раді кардинально не зміниться.

За словами політолога, лідерами залишаться Партія регіонів і БЮТ, а "всі інші партії наберуть до 5-7%".

Усього, на думку Єрмолаєва, шанс потрапити в парламент є в 5 українських політичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...