Янукович згадав Тимошенко ательє, а вона йому – страуса і корову

П'ятниця, 10 жовтня 2008, 23:12

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович прогнозує перехід прем’єра Юлії Тимошенко в опозицію після дострокових парламентських виборів.

"Я готовий зустрітися й обговорити закон про опозицію. Вам треба готуватися до опозиції", - відповів він на пропозицію прем’єра в ефірі програми "Шустер Live".

Янукович додав, що йому було приємно бачити таку людину, як Тимошенко, в опозиції. За його словами, в опозиції вона працювала набагато ефективніше, ніж при владі.

Він вважає, що роботу Тимошенко в уряді постійно супроводжували кризи, скандали й авантюрні рішення. "Це була сцена, спектакль, на який дивився весь світ і Україна", - сказав Янукович.

"Нам потрібні не актори чи ательє мод. Нам потрібні державні управлінці, які здатні не багато казати, а робити справу, і за кожне слово відповідати", - зазначив він.

Янукович також побажав Тимошенко "за той невеличкий термін", що їй залишився, виконати всі свої найбільші обіцянки.

Водночас Тимошенко, коментуючи слова лідер Партії регіонів, висловила думку, що "чоловіки, навіть у політиці, повинні бути більш ввічливими".

"А що стосується ательє мод і моїх платтів, то я хочу сказати, Віктор Федорович, що єдиний раз, коли про вас написала вся Європа, коли ви приїхали в Європу в страусиних туфлях, які коштують більше 10 тисяч євро. Навіщо страуса закатували?", - відзначила вона.

Водночас Тимошенко порадила Януковичу не поспішати з твердженнями, що скоро БЮТ опиниться в опозиції.

"На ваш прогноз, хто там буде при владі – довго-не довго – я відповім: "Корова теж любить молоко, але дотягнутися не може", - заявила вона.

"Я думаю, що все буде спокійно і довго. Я хочу, щоб ви також були спокійними, налаштовувалися працювати в опозиції, і ми зробили все так, щоб парламент і країна були спокійними", - додала прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування