У Януковича вирішили, що БЮТ готує силове захоплення влади

Субота, 11 жовтня 2008, 14:54

У Партії регіонів вважають, що Блок Юлії Тимошенко готується захопити владу силовим методом.

Таку думку висловив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу народний депутат від Партії регіонів Сергій Льовочкін.

"Рішення суду за позовом БЮТ про припинення указу президента про проведення дострокових парламентських виборів свідчить про те, що судова гілка влади фактично контролюється представниками БЮТ, а також що окремі суди можуть ухвалювати необхідні для БЮТ рішення з будь-яких питань життєдіяльності країни", - сказав він.

Депутат також вважає, що такі дії представників БЮТ представляють загрозу для суспільства і ще більш дестабілізують ситуацію в країні.

Він також відзначив, що сьогодні, коли фактично почався процес підготовки до проведення виборів, використання силового сценарію представниками провладних партій у будь-якому вигляді є неприпустимим.

"Дії БЮТ в Центральній виборчій комісії в суботу свідчать про те, що БЮТ боїться виборів і всіма чотирма лапками чіпляється за владу", - додав депутат.

В той же час заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман в інтерв'ю агентству відзначила, що таке рішення Окружного адміністративного суду Києва за позовом БЮТ було відоме наперед.

"Тимошенко ще вчора (в п'ятницю), заявляючи в ефірі телеканалу "Україна" про те, що виборів не буде, знала про це рішення суду. Це означає, що при нинішній владі взагалі можна відмовитися від судочинства, якщо про рішення судів відомо наперед, і якщо ці рішення є замовними", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...