Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд відклав долю виборів на понеділок

Неділя, 12 жовтня 2008, 15:06

Київський апеляційний адміністративний суд переніс слухання справи по апеляції секретаріату президента на ухвалу Окружного адмінсуду Києва про припинення дії указу про розпуск парламенту на понеділок, 13 жовтня, на 16.00.

Як повідомив журналістам біля будівлі суду представник президента в суді Руслан Кирилюк, слухання апеляції перенесене через клопотання Блоку Юлії Тимошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, за його словами, БЮТ заявив про необхідність витребування оригіналів матеріалів справи з Окружного адміністративного суду.

Разом з тим, як відзначив Кирилюк, Київський апеляційний адмінсуд має право слухати цю справу на підставі копій матеріалів. На переконання Кирилюка, БЮТ намагається "відтягнути рішення" апеляційного суду.

Характеризуючи ухвалу Окружного адмінсуду, Кирилюк підкреслив, що вона відверто незаконна і є "класичним випадком рейдерства".

На питання, чому в такому оперативному порядку суд намагається розглянути апеляцію, оскільки на розгляд апеляційних скарг передбачений 5-денний термін, він сказав: "Почався виборчий процес - суди працюють цілодобово".

У свою чергу народний депутат БЮТ Валерій Писаренко запевнив, що позиція БЮТ "залишається незмінною - виборів у Верховну Раду не буде". Депутат запевнив, що БЮТ не дасть залякати себе кримінальними справами, порушеними у зв'язку з подіями навколо припинення дії указу президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування