УНП піде з Ющенком, хоча Тимошенко пропонувала багато

Неділя, 12 жовтня 2008, 17:30

Лідер Української народної партії Юрій Костенко заявляє, що УНП на дострокових парламентських виборах може увійти в єдиний блок патріотичних сил, який очолить президент Віктор Ющенко.

Про це він повідомив у неділю в Івано-Франківську на звітно-виборній конференції обласної організації УНП, передає УНІАН.

"У підсумку переговорного процесу ми прийшли до думки, що найбільш реалістичним для УНП на дострокових парламентських виборах може бути похід у єдиному блоці патріотичних сил, який очолить особисто Віктор Андрійович Ющенко", - наголосив він.

За словами Костенка, він мав розмову з цього приводу з президентом. "Ющенко бачить у цьому блоці, зрозуміло, "Нашу Україну", де він почесний голова, і другою він назвав УНП", - зауважив політик. "Щодо Єдиного Центру, то він не бачить таких проектів в середовищі свого блоку, який має нести українську патріотичну ідею", - додав він.

За словами Костенка, Ющенко сказав, що "список цього блоку буде кардинально змінено з урахуванням всіх тих помилок, яких припустилися у 2006 і 2007 роках, а також із урахуванням сьогоднішніх обставин".

Він також заявив, що лідер БЮТ, прем’єр Юлія Тимошенко "пропонувала величезні преференції", аби УНП увійшла до неї у блок.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування