У Ющенка репетують, що БЮТ чинить "диверсії", щоб всіх паралізувати

Понеділок, 13 жовтня 2008, 14:50

Народні депутати від БЮТ намагаються паралізувати роботу всіх адміністративних судів міста Києва, заявляє керівник служби з представництва інтересів президента в судах України Руслан Кирилюк

Так він прокоментував у понеділок масову присутність народних обранців у приміщенні Окружного адміністративного суду Києва та навколо, повідомляє прес-служба президента.

"Зірвавши вчорашнє засідання апеляційного суду за допомогою юридичних диверсій, депутати від Блоку Юлії Тимошенко вдалися до дій фізичних, кинувши всі сили на блокування Окружного адміністративного суду Києва. Тим самим перешкоджаючи задоволенню їхнього ж клопотання про направлення матеріалів справи до суду апеляційної інстанції", - зазначив Кирилюк.

"Очевидно, що представники БЮТ сподіваються зірвати і сьогоднішнє засідання Київського апеляційного адміністративного суду, оскільки розуміють відверту неправосудність ухвали щодо указу президента та неминучість її скасування, так само як і неминучість проведення позачергових виборів", - додав представник президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування